Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

OPMERKELIJK NIEUWS

Alom geprezen rat die razendsnel landmijnen opspoorde in Cambodja overleden
Een Afrikaanse buidelrat die in Cambodja omgerekend 42 voetbalvelden aan land controleerde op landmijnen is op achtjarige leeftijd aan ouderdom overleden. Rat Magawa werd alom geprezen voor zijn werk en kreeg in het Verenigd Koninkrijk de "hoogste dierlijke onderscheiding" voor zijn daden in Cambodja. lees meer»

Israëlische onderzoekers leren goudvissen op het land te navigeren
Goudvissen zijn in staat om buiten hun natuurlijke leefomgeving van het water over land te navigeren, hebben onderzoekers van de Israëlische Ben-Gurion Universiteit deze week ontdekt. De onderzochte dieren werden getraind om een speciaal door vissen aangestuurd voertuig te besturen. lees meer»

Brief Amerikaanse soldaat aan moeder na 76 jaar alsnog bezorgd
Een brief van een in Duitsland gestationeerde soldaat aan zijn moeder in de Verenigde Staten is na 76 jaar eindelijk bezorgd. Omdat de moeder en de soldaat inmiddels allebei overleden zijn, werd de brief afgeleverd bij zijn weduwe. lees meer»

Hond redt gewonde bergbeklimmer in Kroatië door hem 13 uur warm te houden
Een hond heeft in het Kroatische gebergte Velebit een gewonde bergbeklimmer gered door dertien uur lang boven op hem te liggen. Op die manier hield het dier de man warm, nadat die in een ravijn was gevallen en zich niet meer kon bewegen, zo melden Kroatische autoriteiten op Facebook. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »