Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

MUZIEK NIEUWS

De Diepte van S10 eerste Nederlandse nummer met miljoen streams in 24 uur
Hoewel S10 misschien niet zo hoog geëindigd is bij het Eurovisie Songfestival als Nederland gehoopt had, heeft dat vooralsnog geen gevolgen gehad voor de streams van haar nummer De Diepte. Het liedje is het eerste Nederlandstalige nummer dat in 24 uur tijd meer dan een miljoen keer gestreamd werd op Spotify,meldt het AD dinsdag. lees meer»

Sugababes maken in originele bezetting rentree op Glastonbury
De Sugababes, die eind jaren negentig doorbraken, gaan weer optreden in hun originele bezetting. De meidengroep kondigde eerder al haar rentree aan, maar door de uitbraak van COVID-19 moest die worden uitgesteld. Keisha Buchanan, Mutya Buena en Siobhan Donaghy geven eind juni een show op het Britse Glastonbury Festival. lees meer»

Concert van Harry Styles wereldwijd live te bekijken via Apple Music
Het concert dat Harry Styles vrijdag in New York geeft, kunnen fans over de hele wereld live volgen. Apple Music maakte dinsdag bekend dat One Night Only in 167 landen door abonnees te streamen is. lees meer»

Kapotgeslagen Oasis-gitaar geveild voor 385.000 euro
Een kapotgeslagen gitaar van de band Oasis is dinsdag in Parijs geveild voor 385.000 euro. Het gaat om een rode Gibson van gitarist Noel Gallagher die tijdens een ruzie met broer Liam beschadigd is, meldt persbureau AFP. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »