Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Kwart miljoen mensen dakloos na explosie Beiroet, miljarden euro's aan schade
De explosie die dinsdagmiddag plaatsvond in Beiroet heeft inéén klap zo'n kwart miljoen personen dakloos gemaakt, vertelt de gouverneur van de stad, Marwan Abboud, woensdag. Daarnaast is er voor miljarden euro's aan schade geleden en zijn nog honderden mensen vermist, waardoor de vrees voor een snel oplopend dodental gevoed wordt. lees meer»

Advocaat: Grove fouten Oostvaarderskliniek bij verlof tbs'er die man doodde
Volgens de advocaten van tbs'er Michel B., heeft de Oostvaarderskliniek in Almere kolossale fouten gemaakt bij het verlenen van verlof aan hun cliënt. De man heeft bekend tijdens zijn weekendverlof een man in Lelystad te hebben omgebracht in april vorig jaar en staat terecht voor de rechtbank Midden-Nederland. lees meer»

Geplaagd Libanon bungelde voor de explosie in Beiroet al boven de afgrond
Libanon stond op het punt bijgeschreven te worden als failed state, toen een gigantische explosie dinsdagavond Beiroet trof. Het kleine land stapelt al decennia de ene crisis op de andere. Wordt dit de genadeklap? lees meer»

RIVM: 'Meer besmettingen dan verwacht, maar geen sprake van tweede golf'
Het coronavirus laait voorzichtig op in Nederland. Dinsdag meldde het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dat het aantal besmettingen bijna is verdubbeld ten opzichte van een week eerder. Op ons reactieplatform NUjij werden hier veel vragen over gesteld. Coen Berends, woordvoerder van het RIVM, beantwoordt de belangrijkste en meest gestelde vragen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »