Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Onduidelijkheid over capaciteit sportscholen: boa's tikken clubs op de vingers
Sport- en fitnesscentra weten niet goed hoeveel sporters zij tegelijkertijd mogen ontvangen, vertelt een woordvoerder van NL Actief in gesprek met NU.nl. De brancheorganisatie adviseert om tijdelijk maximaal dertig personen binnen te laten, mede omdat diverse clubs door boa's op de vingers zijn getikt. lees meer»

Kerstpakket dit jaar door coronacrisis groter en persoonlijker
Kaas, wijn, wat noten en een peperdure olijfolie; het overhandigen van het kerstpakket is hét moment van het jaar waarop bedrijven hun waardering kunnen tonen aan werknemers. De doos vol lekkernijen zal door de coronacrisis niet meer op het kerstfeest van het bedrijf worden uitgedeeld en zal er bovendien ook anders uitzien, blijkt uit een rondgang van NU.nl. lees meer»

'Ziekenhuispersoneel wil duidelijkere richtlijnen voor gebruik mondkapjes'
Meerdere zorgorganisaties vinden de regels rond het gebruik van mondkapjes door ziekenhuispersoneel "verwarrend en onveilig". Ze pleiten zaterdag in een open brief voor duidelijkere en strengere richtlijnen voor het gebruik van medische mondkapjes. lees meer»

Agent gewond na botsing met stilstaande auto midden op de snelweg
Een politieauto is zaterdagochtend op de A79 tussen Heerlen en Maastricht tegen een stilstaande auto gereden. Een van de twee agenten is daarbij gewond geraakt en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »