Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Politie niet machteloos tegenover tractors: 'Korps gaat spierballen laten zien'
Geblokkeerde snelwegen, vernielde politieauto's en ministers die thuis worden opgezocht: Nederland is in de ban van boerenprotesten. Met loeizware tractors gaan de boeren op pad en agenten lijken er amper iets tegen te kunnen doen. Lijkt, want op korte termijn gaat het korps zijn spierballen laten zien, verwachten politiedeskundigen. lees meer»

Twintig jaar Nationale Herdenking Slavernij: 'We zijn er nog niet'
Het Nationaal instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis (NiNsee) heeft de doorwerking van slavernij in hedendaags racisme definitief op de kaart gezet. Dat zegt voorzitter Linda Nooitmeer tegen NU.nl. Maar omdat het achterstellen van Oekraïense vluchtelingen van kleur in Nederland zou worden goedgepraat, twijfelt ze ook aan wat de afgelopen twintig jaar werkelijk is bereikt. lees meer»

Kamer wil in gesprek met de boeren, maar waakt voor 'praatclubje'
Een groot deel van de Tweede Kamer wil graag in gesprek met de boeren na de dagenlange protesten tegen de stikstofplannen die soms eindigden met geweld en intimidatie richting politici. Onder andere CDA, VVD en ChristenUnie denken aan een verzoeningscommissie, BBB pleit voor een bemiddelaar. lees meer»

EU stelt voor het eerst regelgeving in voor cryptomarkt
De cryptosector krijgt te maken met Europese wetgeving die de excessen rond cryptomunten moet beperken. Voor het eerst worden alle werkzaamheden rondom cryptovaluta aan regels gebonden. De EU-lidstaten en het Europees Parlement bereikten daar donderdagavond een akkoord over. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »