Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Prinses Beatrix besmet met coronavirus
Prinses Beatrix is positief getest op het coronavirus, laat de Rijksvoorlichtingsdienst zaterdagavond weten. Ze had zich laten testen nadat ze milde verkoudheidsklachten had. lees meer»

VS en EU veroordelen executies Afghaanse officials door Taliban
De Verenigde Staten hebben een verklaring opgesteld waarin het geweld tegen Afghaanse veiligheidstroepen, waar Human Rights Watch eerder deze over week over berichtte, wordt veroordeeld. De verklaring is ondertekend door onder andere de Europese Unie, individuele EU-lidstaten (waaronder Nederland) en Groot-Brittannië. lees meer»

Ouders schoolschutter Michigan zitten in isoleercel en ontkennen schuld
De ouders van de schoolschutter in de Amerikaanse staat Michigan zitten "individueel geïsoleerd" vast in dezelfde gevangenis als hun zoon, meldde de sheriff van Oakland County zaterdag. Eerder op de dag werden James en Jennifer Crumbley aangehouden nadat ze als voortvluchtigen waren aangemerkt. De ouders hebben zaterdag tijdens hun voorgeleiding ontkend schuldig te zijn aan dood doorschuld. De rechter heeft een borgsom van 500.000 dollar (442.000 euro) voor elk van de ouders vastgesteld. lees meer»

Overleden goudjakhals aangetroffen langs de weg in provincie Utrecht
Langs de A28 in Zeist is vrijdag een overleden goudjakhals gevonden. Een voorbijganger vond het dier in de berm en dacht eerst dat het een vos was. Uit nader onderzoek bleek dat het om een goudjakhals ging, schrijft De Stentor. De diersoort is pas vijf keer eerder in Nederland gezien. lees meer»

Coronablog | Aantal besmettingen omikron neemt toe, nog geen sterfgevallen
lees meer»

Verstappen loopt poleposition mis door crash: 'Dit is natuurlijk vreselijk'
Max Verstappen was zaterdag zwaar teleurgesteld na de dramatisch verlopen kwalificatie voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië. De Nederlander was op weg naar poleposition, maar crashte in het slot van zijn laatste ronde en eindigde uiteindelijk als derde achter Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. lees meer»

Video | Betogers Kick Out Zwarte Piet bekogeld met oliebollen in Volendam
Demonstranten van actiegroep Kick Out Zwarte Piet zijn zaterdag bekogeld met eieren, vuurwerk en oliebollen. De politie beëindigde de demonstratie, omdat deze niet was aangemeld bij de gemeente. lees meer»

Amateursportclubs over avondlockdown: 'Druppel die emmer doet overlopen'
Amateursportclubs mogen als onderdeel van de avondlockdown die het kabinet afkondigde, sinds vorige week niet meer trainen na 17.00 uur. Voor veel verenigingen is dat de druppel die de emmer doet overlopen, blijkt zaterdag uit een rondgang van NU.nl. Al worden er creatieve oplossingen gezocht (en gevonden) om sporters toch zo veel mogelijk te laten trainen. lees meer»

Het lijkt erop dat Rusland Oekraïne wil binnenvallen: dit is er aan de hand
De laatste weken lopen de spanningen op aan de Oekraïense grens met Rusland. De Russen zijn bang dat Oekraïne zal toetreden tot de NAVO. Er zijn aanwijzingen dat Rusland mede daarom mogelijk een invasie voorbereidt, blijkt uit documenten van Amerikaanse inlichtingendiensten in handen van The Washington Post. De VS dreigt met sancties, wat de spanningen nog hoger doet oplopen. lees meer»

Verstappen crasht in laatste ronde kwalificatie en moet pole aan Hamilton laten
Max Verstappen was zaterdag in de kwalificatie voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië onderweg naar de poleposition, maar door een fout in de laatste bocht moet hij de eerste startplaats toch aan titelrivaal Lewis Hamilton laten. De Limburger start nu als derde. De hele eerste startrij op het Jeddah Corniche Circuit is zondag voor Mercedes, omdat Valtteri Bottas tweede werd. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »