Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Kinderopvang wordt duurder maar overheid komt ouders tegemoet
Uurtarieven voor de kinderopvang stijgen vanaf volgend jaar gemiddeld met zo'n 9,5 procent. Dat komt vooral door hogere salarissen voor personeel. De meeste ouders hoeven er niet van wakker te liggen, aangezien de kinderopvangtoeslag ook stijgt. lees meer»

Nederlandse klimaatwetenschapper IPCC: 'Het klimaat wacht niet op ons'
Klimaatdeskundige Bart van den Hurk is de nieuwe co-voorzitter van wetenschapsinstituut IPCC. In een jaar van weersextremen, de kabinetsval en een klimaattop in een oliestaat is die baan allesbehalve eentonig. Hij hoopt meer mensen te bereiken met wetenschap. "Het komt niet goed met een paar extra dijken." lees meer»

Oranje gaat de koker in bij EK-loting: dit zijn de mogelijke tegenstanders
Het Nederlands elftal hoort zaterdag in Hamburg wie de drie tegenstanders zijn in de groepsfase van het EK van volgend jaar. Een overzicht van de mogelijke opponenten van Oranje op het eindtoernooi in Duitsland. lees meer»

Tweede Kamer vergadert zaterdag over hertelling van stemmen van vier locaties
De Tweede Kamer komt zaterdagochtend onverwacht bijeen om te beslissen over een eventuele hertelling van een aantal van de op 22 november uitgebrachte stemmen. Kamerleden zijn vrijdagavond op de hoogte gebracht. lees meer»

Gevangene aangeklaagd die met mes instak op agent die George Floyd doodde
De gevangene die vorige week met een mes instak op medegevangene Derek Chauvin, de oud-agent die is veroordeeld voor het doden van de zwarte Amerikaan George Floyd, wordt aangeklaagd voor poging tot moord. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie vrijdag bekendgemaakt. lees meer»

NU+ | FC Volendam tot op het bot verdeeld: 'Jan Smit heeft het hard gespeeld'
Een maandenlange ruzie bij FC Volendam kwam deze week tot een ongekend hoogtepunt. Na dagen van moddergooien over en weer is het bestuur van voorzitter Jan Smit ontslagen en de hele technische leiding vertrokken. Verslag van een surrealistische vrijdag. lees meer»

Grieks-Britse ruzie over beroemde beelden laait op door stropdas koning Charles
De langlopende ruzie tussen Griekenland en het Verenigd Koninkrijk over eeuwenoude beeldhouwwerken duurt voort. De Britse koning Charles droeg vrijdag een blauw-witte stropdas met daarop Griekse vlaggetjes, enkele dagen nadat de Britse premier Rishi Sunak een Grieks werkbezoek had afgezegd. lees meer»

Hof wil nieuw onderzoek naar viervoudige moord Enschede, hoger beroep ligt stil
De behandeling van het hoger beroep rond een viervoudige moord in Enschede ligt voorlopig stil. Het gerechtshof in Zwolle wil meer onderzoek naar anonieme getuigen die zich via het Openbaar Ministerie hebben gemeld. lees meer»

Leerdam neemt revanche op 1.000 meter in Stavanger, ook Nuis pakt goud
Jutta Leerdam heeft vrijdag de 1.000 meter gewonnen bij de World Cup in Stavanger. De Nederlandse herstelde zich daarmee van de zeldzame nederlaag die ze onlangs in Peking leed. Bij de mannen pakte Kjeld Nuis goud op de 1.000 meter. lees meer»

Video | SpaceX lanceert eerste militaire spionagesatelliet van Zuid-Korea
SpaceX heeft vrijdag de eerste militaire spionagesatelliet van Zuid-Korea gelanceerd. Het land volgt hiermee buurland Noord-Korea, dat vorige maand een spionagesatelliet lanceerde. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »