Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Lockdowns maken de muzikant in ons los: instrumentenverkoop door het dak
Sinds Nederland te maken heeft met lockdowns, hebben veel mensen hun wens om een muziekinstrument te bespelen omgezet in daden. Dat blijkt uit een rondgang van NU.nl langs betrokken partijen. Bij bijvoorbeeld Bax Music, marktleider in Nederland, ligt de omzet in de lockdown-periodes wel 70 procent hoger. Bij online muziekklasjes is de vraag minstens het dubbele van normale tijden. lees meer»

Trump: 'Ik verlaat Witte Huis als Biden de meeste kiesmannen heeft'
De Amerikaanse president Donald Trump zegt dat hij op ordentelijke wijze de macht aan verkiezingswinnaar Joe Biden zal overdragen. "Als blijkt dat mijn tegenstander de meeste kiesmannen achter zich heeft vergaard, dan zal ik vertrekken uit het Witte Huis", zei Trump donderdag tegen journalisten. lees meer»

Maradona daags na overlijden in besloten kring begraven
Op de begraafplaats Bella Vista even buiten de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires is donderdagavond (Nederlandse tijd) de besloten uitvaartplechtigheid van Diego Maradona gehouden. lees meer»

Treinen en bussen gaan door coronacrisis in 2021 veel minder rijden
De ov-bedrijven staan door de coronacrisis flink in het rood. De dienstregelingen in het openbaar vervoer worden daardoor volgend jaar gemiddeld voor 10 procent uitgekleed om kosten te besparen, zo bevestigt branchevereniging Openbaar Vervoer Nederland (OV-NL) in gesprek met NU.nl na berichtgeving door andere media. lees meer»

Video | Rellen in Buenos Aires bij laatste afscheid Maradona
Er zijn donderdag rellen uitgebroken bij het afscheid van de Diego Maradona. De kist met daarin het lichaam van Maradona is weggehaald uit het presidentieel paleis in Buenos Aires. Duizenden fans vreesden niet op tijd binnen te kunnen komen en probeerden via allerlei manieren het paleis te bereiken. lees meer»

CBS: Oversterfte neemt af, minder extra sterfgevallen in tweede coronagolf
De tweede golf van sterfgevallen die vermoedelijk wordt veroorzaakt door het coronavirus heeft tot nu toe minder slachtoffers geëist dan de eerste. Ook neemt de oversterfte langzaam af. De afgelopen week zijn er 364 mensen meer overleden dan normaal voor deze tijd van het jaar, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag. lees meer»

Podcast | Topviroloog: 'Kerst vieren met de hele familie kan dit jaar niet'
In België zal vrijdag gesproken worden over eventuele versoepelingen rond de Kerst en het weer openen van winkels. Bij onze buren zijn namelijk vanaf begin november alle niet-essentiële winkels gesloten. De vraag om versoepelingen komt omdat de dagelijkse cijfers in België de goede kant opgaan. Wat is ernodig om de laatste maand van het jaar goed af te kunnen sluiten? We bellen met Marc van Ranst, hoogleraar virologie aan de KU Leuven. lees meer»

Nederland blijft 'coronamiddel' remdesivir gebruiken ondanks afraden WHO
Nederlandse artsen mogen het virusremmende middel remdesivir blijven gebruiken bij de behandeling van coronapatiënten, hoewel de WHO het middel afraadt. Dat adviseert de Stichting Werkgroep Antibioticabeleid (SWAB). lees meer»

Weerbericht: Bewolkt met in het zuiden kans op zon
In een groot deel van het land is het vandaag bewolkt en hier en daar miezert het nog wat. lees meer»

Liveblog corona | Duitsland passeert grens van miljoen besmettingen
lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »