Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GEZONDHEID NIEUWS

Waarom je beter niet onder de douche kunt plassen
Tijdens het wassen ook even plassen? Zo'n 80 procent van de mensen gebruikt de douche weleens als toilet, blijkt uit Amerikaans onderzoek. Milieuvriendelijk omdat je zo'n 7 liter water bespaart, maar volgens urologen en bekkenfysiotherapeuten kun je dit beter niet te vaak doen. lees meer»

Wat doet stikstof met je gezondheid? 'Schaadt niet alleen natuur'
Bij de stikstofcrisis gaat het vaak over de effecten van stikstof op het milieu. Minder bekend is dat stikstofverbindingen (waaronder ammoniak uit de veeteelt) ook effect hebben op je gezondheid. "Het levert niet alleen ellende op voor onze natuur, maar schaadt ook heel direct jezelf." lees meer»

Zo help je iemand met hersenletsel: 'Zet de muziek zachter'
Geen boodschappen kunnen doen in een drukke supermarkt. Geen gesprek kunnen voeren met muziek op de achtergrond. Op de Dag van Overprikkeling vraagt de Hersenstichting hier aandacht voor. Actrice Margôt Ros van Toren C weet maar al te goed wat overprikkeling is. "Het geluid van bestek op borden maakte me al misselijk." lees meer»

Zo weet je of je toe bent aan een leesbril
Elke week stellen we een gezondheidsvraag aan een medisch deskundige. Deze week: ik kan de houdbaarheidsdatum op de verpakking niet meer lezen, moet ik een leesbril? Oogarts Suzanne Yzer: "Je weet dat je een leesbril nodig hebt wanneer je het gevoel hebt dat je armen te kort worden." lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »