Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GEZONDHEID NIEUWS

Hoestende en verkouden baby? Zo herken je het RS-virus
Veel ouders met jonge kinderen maken zich zorgen over het rondwarende RS-virus. Het RIVM bevestigde al dat er sprake is van een 'ongebruikelijke epidemie'. Hoe kan je dit virus bij een hoestend of verkouden kind herkennen en wanneer moet je als ouder aan de bel trekken? lees meer»

Waarom eten we bij emoties en stress (en wanneer wordt dat een eetstoornis)?
Elke week stellen we een gezondheidsvraag aan een medisch deskundige. Deze week: Veel mensen eten als ze emotioneel of gestrest zijn. Waarom doen ze dat, en wanneer wordt zoiets een eetstoornis? Psycholoog EmelÖzbek: "Realiseer je dat een reep chocolade de oorzaak van je rotgevoel uiteindelijk niet wegneemt." lees meer»

Chiapudding: een gezond ontbijt waar je buik blij van wordt
Een piepklein zwart zaadje werd een jaar of acht geleden in ons land heel populair: chiazaad. Eerst bij jonge mensen die zochten naar powerfood, daarna bij een grotere groep mensen. Niet zo gek, vinden experts, want die zaadjes zijn inderdaad goed voor je. Maak als ontbijt daarom eens chiapudding. lees meer»

Kunnen compressiesokken spierpijn en blessures voorkomen?
In Tokio gaan morgen de Olympische Spelen van start. In de rubriek Gezond of niet duikt gezondheidsjournalist Tijn Elferink in een onderwerp waar verwarring over bestaat. Kunnen compressiesokken spierpijn, blessures en zelfs trombose voorkomen? lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »