Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ECONOMISCH NIEUWS

Disney draait miljardenverlies door coronacrisis
Disney heeft in het tweede kwartaal een verlies gedraaid van bijna 4,8 miljard dollar, omgerekend net geen 4 miljard euro. Vooral de themaparken werden hard geraakt door de coronacrisis. Dat onderdeel leed een verlies van net geen 2 miljard dollar, meldt Disney in de kwartaalcijfers. lees meer»

Frankrijk verhoogt steun wijnsector tot 250 miljoen na verdampen vraag
Frankrijk verhoogt de staatssteun aan de wijnsector tot 250 miljoen euro. De sector is zwaar getroffen door de coronacrisis waardoor de vraag voor een groot deel is weggevallen. lees meer»

EU-bank investeert in Nederlands drinkwater
Waterbedrijf Vitens krijgt 150 miljoen euro van de Europese Investeringsbank (EIB) om de drinkwatervoorziening de komende jaren op peil te houden. De lening is bedoeld voor een opknapbeurt van het netwerk, hebben beide partijen woensdag bekendgemaakt. lees meer»

Starbucks, Pizza Hut en Burger King sluiten zich aan bij Thuisbezorgd.nl
Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft een overeenkomst gesloten met AmRest, dat een aantal franchiseformules uitbaat, waaronder Starbucks, Pizza Hut en Burger King. Door de deal kunnen consumenten straks via de site of app van Thuisbezorgd bijvoorbeeld Starbucks-koffie bestellen en laten bezorgen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »