Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen deze week
Elke week breidt Netflix het aanbod uit met nieuwe series en films. Met deze week: het intieme portret Pamela, A Love Story, de documentaireserie Gunther’s Millions en de verfilming van het gelijknamige populaire boek Where the Crawdads Sing. lees meer»

Belgische regisseurs El Arbi en Fallah halen film uit selectie Iraans filmfestival
De Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben hun film Rebel officieel teruggetrokken uit de selectie van het Iraanse filmfestival Fajr. Dat laten de filmmakers weten in een verklaring op Instagram. El Arbi en Fallah willen hiermee laten zien dat zij het Iraanse regime niet gedogen. lees meer»

Iraanse regisseur Jafar Panahi na ruim half jaar vrijgelaten uit gevangenis
De Iraanse regisseur Jafar Panahi is na een gevangenisstraf van ruim een half jaar vrijgelaten uit de Evin-gevangenis in Teheran. Dat nieuws werd gemeld door mensenrechtenorganisatie Center for Human Rights in Iran en later door zijn vrouw gedeeld op sociale media. lees meer»

Hannah Hoekstra speelt hoofdrol in nieuwe serie van regisseur Klem
Hannah Hoekstra, Benja Bruijning en Minne Koole spelen de hoofdrollen in de nieuwe BNNVARA-serie De Ring. De tiendelige thriller is de nieuwe serie van regisseur Frank Ketelaar, die eerder Overspel en Klem maakte. BNNVARA maakte vrijdag bekend dat de opnames deze week van start zijn gegaan. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »