Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Regisseur Steve McQueen draagt nieuwe films op aan George Floyd
Twee nieuwe films van Steve McQueen, die gaan over racisme in het Verenigd Koninkrijk, worden door de regisseur opgedragen aan de overleden George Floyd en de Black Lives Matter-beweging. lees meer»

Voormalig scriptschrijver Glee wijt gedrag Lea Michele aan cultuur op set
Marti Noxon, een voormalig scriptschrijver van Glee, wijt het vermeende wangedrag van actrice Lea Michele aan de cultuur op de set van de comedyserie. Michele verloor dinsdag haar sponsorcontract met maaltijdboxbedrijf HelloFresh vanwege vermeend racistisch gedrag tijdens de opnames van Glee. lees meer»

Deze films verschijnen deze week in de bioscoop
De films die deze week in de bioscoop verschijnen, kenmerken zich door moeizame ouder-kindrelaties. In Honey Boy verwerkt acteur Shia LaBeouf zijn moeilijke jeugd door zijn hardvochtige vader, een oud-crimineel, te spelen. In Das Vorspiel trekt een viooldocent een getalenteerde leerling voor op haar eigen zoon en in La Vérité is de dochter van een Franse filmster het zat dat haar moeder altijd alle aandacht opeist. Dit zijn de films die deze week in de bioscoop verschijnen. lees meer»

Nieuw hoofdpersonage in Batwoman na vertrek vertolkster Ruby Rose
Na het vertrek van Ruby Rose als vertolkster van de titelrol in de superheldenserie Batwoman hebben zender The CW en producent Warner Bros. TV voor een compleet nieuw personage als alter ego van de superheldin gekozen, meldt Decider. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »