Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Kim Cattrall is ondanks ruzie toch te zien in spin-off Sex and the City
Hoewel Kim Cattrall eerder uitsloot dat ze te zien zou zijn in And Just Like That... zit ze toch in het tweede seizoen van de spin-off van Sex and the City. Volgens meerdere Amerikaanse media, waaronder het goed geïnformeerde Variety, is de actrice in de slotaflevering te zien als haar populaire personage Samantha Jones. lees meer»

Acteur Armie Hammer niet vervolgd wegens gebrek aan bewijs in misbruikzaak
De aanklacht die in Los Angeles liep tegen Armie Hammer wegens seksueel wangedrag is ingetrokken. Volgens Amerikaanse media heeft de openbaar aanklager laten weten dat er "onvoldoende bewijs" is gevonden om de Call Me By Your Name-acteur te vervolgen. lees meer»

That '70s Show-acteur Danny Masterson schuldig bevonden in verkrachtingszaak
Danny Masterson is woensdag in de rechtbank van Los Angeles schuldig bevonden aan twee verkrachtingen. Hij stond voor drie aanklachten voor de rechter. Over de derde aanklacht kon de jury het niet eens worden. De That '70s Show-acteur riskeert een gevangenisstraf van dertig jaar. lees meer»

Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog: 'Acteren is niet altijd dankbaar werk'
Hij was slechts achttien jaar oud toen hij een prestigieuze Gouden Kalf ontving voor zijn rol in de film Skin. Daarna volgden vele rollen voor de inmiddels 34-jarige Robert de Hoog. Maar bij het grote publiek is hij vooral bekend als Rinus 'Tatta' Massing in Mocro Maffia. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »