Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Recensieoverzicht film May December: 'Een intelligent, gelaagd drama'
Oscarwinnaressen Natalie Portman en Julianne Moore spelen de hoofdrollen in May December. De dramafilm werd internationaal al goed ontvangen en ook in Nederland zijn de recensies lovend. NU.nl zet ze op een rij. lees meer»

Abeltje-producent en acteur Burny Bos op 79-jarige leeftijd overleden
Filmproducent, schrijver en acteur Burny Bos is vrijdagochtend op 79-jarige leeftijd overleden. Dat heeft producent Phanta Film namens zijn familie bekendgemaakt. Bos overleed in zijn woonplaats Amsterdam aan de gevolgen van asbestkanker. lees meer»

Jeugdfilm Leeuwin valt opnieuw internationaal in de prijzen
De Nederlandse jeugdfilm Leeuwin is opnieuw internationaal in de prijzen gevallen. Dat gebeurde op het International Kids Film Festival (IKFF) in India en het filmfestival Ale Kino! in Polen. lees meer»

ER- en Sex and the City-actrice Frances Sternhagen (93) overleden
Actrice Frances Sternhagen is op 93-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt haar zoon na berichten in de media. De carrière van de veelzijdige actrice omvat meer dan een halve eeuw. Sternhagen speelde grote rollen in series als ER, Sex and the City en Cheers. lees meer»

Bradley Cooper: 'Liever Super Bowl-winst voor mijn team dan Oscar voor mezelf'
Bradley Cooper stelt zijn favoriete Americanfootballteam Philadelphia Eagles voor zijn eigen filmcarrière. De regisseur en acteur heeft namelijk liever dat zijn team de Super Bowl wint, dan dat hij zelf Oscars ontvangt voor zijn nieuwe film Maestro. lees meer»

Elton John en Paul McCartney spelen in nieuwe Spinal Tap-film
Elton John en Paul McCartney zullen te zien zijn in het vervolg van de film This Is Spinal Tap uit 1984. Dat vertelt regisseur Rob Reiner in de podcast RHLSTP With Richard Herring. lees meer»

Ziekenhuisserie Medisch Centrum West keert terug met nieuwe reeks
Medisch Centrum West, dat tussen 1988 en 1994 te zien was bij de TROS, keert bij Talpa terug op televisie. Een nieuwe generatie artsen en verpleegkundigen wordt in de serie gevolgd. lees meer»

Eén Grote Familie van en met Chantal Janzen krijgt tweede seizoen
Er wordt een tweede reeks gemaakt van Eén Grote Familie, de serie die is bedacht door Chantal Janzen en waarin zij ook de hoofdrol speelt. Ook is de actrice bezig met een nieuwe fictieserie. lees meer»

Kim Kardashian speelt hoofdrol in nieuwe comedyfilm voor Netflix
Kim Kardashian heeft haar eerste grote rol in een speelfilm te pakken. De realityster speelt een hoofdrol in The Fifth Wheel, die via Netflix te zien zal zijn. lees meer»

Concertfilm Beyoncé 'in het geheim' in première gegaan
De première van de concertfilm Renaissance: A Film by Beyoncé vond afgelopen zaterdag plaats in Los Angeles. Tot op het laatste moment werden details over het evenement, dat verschillende grote sterren aantrok, geheimgehouden. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »