Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Marvel werkt hard aan vierde Spider-Man-film
Filmstudio Marvel werkt aan een nieuwe Spider-Man-film. Dat heeft producent Kevin Feige bevestigd in gesprek met de website Gizmodo. lees meer»

Twisters breekt records in VS met beste openingsweekend voor natuurrampenfilm
De nieuwe actiefilm Twisters heeft records gebroken. Het vervolg op de hitfilm Twister van de Nederlandse regisseur Jan de Bont bracht in de Verenigde Staten in het eerste weekend 74,6 miljoen dollar (omgerekend bijna 68,5 miljoen euro) op. lees meer»

NU+ | Regisseur over acteurs met autisme: 'Slechts kleine aanpassingen nodig'
In Nederlandse filmproducties is steeds meer aandacht voor diversiteit en inclusiviteit. Maar is er voor neurodivergente acteurs, zoals die met autisme, voldoende werk te vinden? En hoe is het voor henén voor de makers op een filmset vol prikkels? lees meer»

Partner van Hollywoodlegende Clint Eastwood overleden
De partner van Clint Eastwood, Christina Sandera, is op 61-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de Amerikaanse acteur zaterdag laten weten. Waaraan ze is overleden, is niet bekend. De Hollywoodlegende was naar verluidt al tien jaar samen met Sandera. lees meer»

Recensieoverzicht Twisters: 'Helemaal volgens het boekje'
Twisters, het vervolg op de succesvolle film Twister (1996) van de Nederlandse regisseur Jan de Bont, draait nu in de bioscoop. Opnieuw kijken we mee hoe stormjagers op zoek gaan naar het verwoestende natuurfenomeen. NU.nl zet de recensies op een rij. lees meer»

Omstreden film Megalopolis van Coppola opent filmfestival in Amsterdam
Het Nederlandse Filmfestival PAFF opent dit jaar met de omstreden film Megalopolis van regisseur Francis Ford Coppola. Dat meldt distributeur September Films. lees meer»

Inside Out 2 ook in Nederlandse bioscopen vliegend van start gegaan
De animatiefilm Inside Out 2 heeft ook in Nederland in de eerste dagen na de release veel mensen naar de bioscoop getrokken. De film van Pixar brak in de Verenigde Staten vorige maand al records. lees meer»

Big Bang Theory-acteur Bob Newhart op 94-jarige leeftijd overleden
Acteur en comedian Bob Newhart is op 94-jarige leeftijd overleden, melden Amerikaanse media. De Amerikaanse acteur kreeg internationaal grote bekendheid met zijn rollen in de film Elf en de serie The Big Bang Theory. lees meer»

NU+ | Gover Meit wil serieuzere kant tonen: 'Ben normaal functionerend mens'
Het is een druk jaar voor Gover Meit. De comedian, bekend als Donny Ronny en eerder als Stefano Keizers, mag dit jaar niet alleen 'creative director van een Songfestival-act' op zijn cv schrijven, maar ook 'acteur'. NU.nl spreekt hem over Expeditie Cupido. lees meer»

Recensieoverzicht Inside Out 2: 'Animatie is uitmuntend en grapdichtheid hoog'
Inside Out 2 was na twee weekenden al officieel de best scorende film van het jaar. Het eerste deel uit 2015 was ook al een grote hit en won zelfs een Oscar. NU.nl zet de recensies op een rij. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »