Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Filmmaker Claire Denis regisseert nieuwe film met Juliette Binoche
Filmmaker Claire Denis werkt aan een nieuwe film over een Frans radiostation met Juliette Binoche en Vincent Lindon in de hoofdrol, meldt Variety donderdag. lees meer»

Regisseur eerste Harry Potter-films vreesde iedere dag ontslagen te worden
Chris Columbus was behoorlijk nerveus tijdens de eerste opnames van Harry Potter and the Sorcerer's Stone (Harry Potter en de Steen der Wijzen). De regisseur, die al talloze successen op zijn naam had staan, vreesde iedere dag ontslagen te worden, zegt hij in gesprek met Collider. lees meer»

Documentaire over overleden voetballegende Maradona terug in de bioscoop
Pathé brengt de documentaire Diego Maradona over de overleden voetballegende terug in de bioscoop. De film over de Argentijn die op zestigjarige leeftijd overleed aan een hartstilstand is vanaf volgende week in bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag te zien. lees meer»

Milla Jovovich over acterende dochter: 'Ze heeft een grote toekomst voor zich'
Actie en spektakel lijken de tweede natuur van het gezin van Milla Jovovich te zijn. De actrice heeft al met haar echtgenoot aan verschillende fantasyfilms gewerkt en nu begint ook hun oudste dochter haar naam te vestigen. De dertienjarige Ever Anderson is vanaf volgend jaar te zien in de langverwachte Marvel-film Black Widow. lees meer»

Jamie Dornan verkiest boerderij boven 'vermoeiend' Hollywood
Jamie Dornan verkiest het leven op het platteland in Engeland boven een leven in de schijnwerpers in Hollywood. De Noord-Ierse acteur vertelt aan Variety dat hij vindt dat veel collega's hun eigen identiteit in Hollywood verstoppen. lees meer»

Spin-off van Penoza over personage Luther vanaf 27 december te zien
De spin-off van de succesvolle serie Penoza is vanaf 27 december te zien bij NPO3. De nieuwe serie heet Doodstil en gaat over Luther, het personage dat door Raymond Thiry wordt gespeeld. lees meer»

Recensieoverzicht The Witches: 'Horror die nooit reëel aanvoelt'
Dertig jaar na de eerdere versie is er een nieuwe verfilming van Roald Dahls boek The Witches uit 1983. Volgens de recensies komt de toon die het boek zet, ondanks de visuele effecten in deze op kinderen gerichte film, niet helemaal uit de verf. lees meer»

Mads Mikkelsen vervangt Johnny Depp in Fantastic Beasts 3
Acteur Mads Mikkelsen vervangt Johnny Depp in de film Fantastic Beasts 3. Depp, die de rol van Grindelwald speelde, werd begin november gevraagd de rol af te staan. Dat meldt Entertainment Weekly. lees meer»

Deze films verschijnen deze week in de bioscoop
Een beroemd fantasyverhaal, een nieuwe actiecomedy met Mel Gibson en een oude klassieker verschijnen deze week onder meer in de bioscoop. In totaal worden er twaalf nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Bekijk hieronder het volledige overzicht. lees meer»

Hollywoodprofessionals roepen Get Out uit tot beste film van het decennium
De horrorfilm Get Out is door Amerikaanse filmprofessionals uitgeroepen tot beste film van het decennium. Dat meldt &utm_medium=social" target="_blank">The Hollywood Reporter woensdag naar aanleiding van een enquête onder 3.500 filmprofessionals. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »