Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Hoofdrol Nederlandse acteur Walt Klink in Amerikaanse serie Rabbit Hole
De Nederlandse acteur Walt Klink heeft een hoofdrol te pakken in de Amerikaanse serie Rabbit Hole. De spionageserie is een productie van acteur Kiefer Sutherland, die ook een hoofdrol heeft. lees meer»

Jamie Foxx en Robert De Niro te zien in nieuwe actiefilm Tin Soldier
Oscarwinnaars Jamie Foxx en Robert De Niro zijn binnenkort te zien in de nieuwe actiefilm Tin Soldier, meldt entertainmentwebsite Deadline woensdag. Ook Scott Eastwood en John Leguizamo spelen mee. lees meer»

Nicholas Pinnock speelt Muhammad Ali in nieuwe film A God Amongst Men
Nicholas Pinnock kruipt in de huid van bokskampioen Muhammad Ali in de nieuwe film A God Amongst Men, meldt het Amerikaanse entertainmentvakblad Variety woensdag. lees meer»

Michiel van Erp maakt Engelse film van Japin-roman Een schitterend gebrek
Regisseur Michiel van Erp gaat het boek Een schitterend gebrek van schrijver Arthur Japin (foto) verfilmen. Dat heeft producent Maarten Swart van Kaap Holland Film woensdag op het filmfestival van Cannes bekendgemaakt. lees meer»

Bridgerton volgt in derde seizoen niet meer de lijn van de boeken
Bridgerton houdt voor het derde seizoen niet meer de lijn aan van de boeken van Julia Quinn, waar de serie op gebaseerd is. Dit bevestigt producent Jess Brownell in een interview met Variety, nadat actrice Nicola Coughlan had gezegd dat het derde seizoen draait om haar personage Penelope Featherington. lees meer»

Netflix werkt aan zesde seizoen van Black Mirror
Er komt een zesde seizoen van de serie Black Mirror. De reeks die in 2019 leek te eindigen met een vijfde seizoen, wordt toch vervolgd, meldt Variety maandag. lees meer»

Doctor Strange-actrice Zara Phythian acht jaar de cel in voor kindermisbruik
De Britse actrice Zara Phythian krijgt een celstraf van acht jaar voor het seksueel misbruiken van een meisje. Haar man Victor Marke krijgt veertien jaar cel. Het koppel werd vorige week in de rechtbank van Nottingham schuldig bevonden. lees meer»

Edsilia Rombley speelt eerste grote filmrol in nieuwe muzikale kinderfilm
Edsilia Rombley speelt de hoofdrol in de nieuwe kinderfilm Het Feest van Tante Rita. De opnames van de musicalfilm, waarin bekende Minidisco-hits als Tsjoe Tsjoe Wa en Dans met Tante Rita voorbijkomen, zijn net begonnen. lees meer»

Van Kevin Spacey tot Johnny Depp: wat blijft er na ophef over van een carrière?
Terwijl Johnny Depp en Amber Heard elkaar aan het kruis nagelen, lijkt de carrière van de van wangedrag beschuldigde Kevin Spacey langzaam terug te komen. Maar zoveel films als weleer maakt hij (nog) niet. Durven filmmakers het nog aan met acteurs die in het verleden een (vermeende) misstap hebben gemaakt? lees meer»

De 95e editie van de Oscars is volgend jaar op 12 maart
De 95e uitreiking van de Oscars is volgend jaar op 12 maart. Dat heeft de Academy of Motion Picture Arts and Sciences bekendgemaakt. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »