Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Baldwin voelt zich niet verantwoordelijk voor fataal schietincident op set
Alec Baldwin voelt zich niet verantwoordelijk voor het fatale ongeval met een wapen op de set van de film Rust. "Iemand is hier verantwoordelijk voor, maar ik ben dat niet. Als ik het idee had gehad dat dat wel zo was, had ik misschien wel een einde aan mijn leven gemaakt", zei de acteur donderdag in een interview met ABC News. lees meer»

Nieuw op Netflix: Deze films en series verschenen afgelopen week
Elke week breidt Netflix het aanbod verder uit met nieuwe series en films. Sinds deze week zijn de laatste afleveringen van Lost in Space en La casa de papel te zien. lees meer»

Alec Baldwin zegt dat hij trekker niet overhaalde bij fataal schietincident
Alec Baldwin zegt dat hij de trekker van het pistool op de set van Rust niet heeft overgehaald. Dat is te zien in een fragment van het eerste interview met de acteur over het fatale schietincident, dat donderdag wordt uitgezonden op ABC. lees meer»

Een jaar na de coming-out: Elliot Page zit in zijn belangrijkste rol
Deze woensdag is het een jaar geleden dat Elliot Page bekendmaakte transgender te zijn. Wat is er sindsdien met de acteur gebeurd? lees meer»

Squid Game-ster krijgt grote rol in Zuid-Koreaanse remake van La casa de papel
Park Hae-soo, een van de hoofdrolspelers van Squid Game, heeft zijn volgende klus binnen: de veertigjarige acteur heeft een rol in de Zuid-Koreaanse remake van La casa de papel bemachtigd. lees meer»

Stripperfilm Magic Mike met Channing Tatum krijgt een derde deel
Hoofdrolspeler Channing Tatum, regisseur Steven Soderbergh en schrijver Reid Carolin werken opnieuw samen voor het derde deel van de Magic Mike-films, dat de titel Magic Mike's Last Dance krijgt. lees meer»

Nieuwe Spider-Man-trilogie met Tom Holland aangekondigd
Tom Holland gaat opnieuw de rol van Spider-Man spelen in een nieuwe Spider-Man-trilogie, vertelt producent Amy Pascal aan filmwebsite Fandango. lees meer»

Fotograaf verliest rechtszaak over rechten bekende Pulp Fiction-foto
De Amerikaanse fotograaf Firooz Zahedi heeft een rechtszaak verloren van productiemaatschappij Miramax over de auteursrechten van een foto van Pulp Fiction-personage Mia Wallace, gespeeld door actrice Uma Thurman. Dit meldt The Hollywood Reporter maandag. lees meer»

Netflix verwijdert Joker, Indiana Jones en dertig andere titels
Netflix haalt elke week verschillende films en series van hun streamingdienst af. Deze week verwijdert Netflix onder meer Only the Brave en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Ook de thriller Joker verdwijnt van de streamingdienst. lees meer»

Rita Moreno (89): 'Belangrijk dat oudere mensen ook worden afgebeeld als sexy'
Rita Moreno heeft zich jarenlang ingezet voor een betere representatie van Latijns-Amerikaanse mensen in films en doet datzelfde nu voor ouderen. De actrice, die op 11 december negentig jaar oud wordt, vindt het belangrijk dat ook ouderen sexy kunnen zijn. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »