Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

SPORT NIEUWS

Wiegman na monsterzege en EK-plaatsing: 'Dit was geen wedstrijd'
Sarina Wiegman is uiteraard blij dat het EK-ticket binnen is voor de Oranjevrouwen, al was het in de groep geen moment spannend. De 7-0-overwinning op Estland, waarmee de kwalificatie in Groningen werd veiliggesteld, toonde eens te meer aan dat het gat tussen Nederland en veel andere landen enorm is. lees meer»

INEOS baalt van inkorten Giro-etappe: 'Wij wilden gewoon koersen'
INEOS Grenadiers is teleurgesteld dat de lange negentiende etappe in de Giro d'Italia vrijdag op het laatste moment werd ingekort. Na protesten van een meerderheid van de ploegen werd de koersafstand teruggebracht van 258 naar 124 kilometer. lees meer»

Late goal De Graafschap voorkomt periodetitel Cambuur, NAC verliest topper
Een late treffer van De Graafschap heeft er vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie voor gezorgd dat SC Cambuur nog niet zeker is van de eerste periodetitel. De Doetinchemmers wonnen op de valreep met 2-1 van Jong PSV, waardoor ze de Friezen in theorie nog kunnen passeren. NAC Breda verloor de topper bij Almere City met 2-0. lees meer»

Verstappen en Stroll krijgen geen straf na crash: 'Berustte op misverstand'
Max Verstappen en Lance Stroll hebben vrijdag geen straf gekregen na hun botsing tijdens de tweede vrije training van de GP van Portugal. De Nederlander stelde direct na afloop van de oefensessie dat hem niks te verwijten viel, maar kwam daar in gesprek met de stewards op terug. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »