Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

SPORT NIEUWS

Griekspoor kan weer lachen na topmaand: 'Mentaal heb ik veel stappen gezet'
Tallon Griekspoor sloot 2022 af met de pijnlijkste nederlaag uit zijn tennisloopbaan. Twee maanden later heeft de 26-jarige Nederlander een ATP-titel op zak en voert hij het Davis Cup-team aan in Groningen. "Mijn toernooizege in India laat zien hoe dun het lijntje in tennis is." lees meer»

Chelsea stelt teleur na gesmijt met miljoenen: 'Het moet gaan klikken'
Trainer Graham Potter zegt dat Chelsea tijd nodig heeft om een hecht team te worden, nadat de club in de afgelopen transferperiode 329 miljoen euro had uitgegeven aan spelers. In de eerste Premier League-wedstrijd na het verstrijken van de deadline bleven de Londenaren in de stadsderby tegen Fulham steken op 0-0. lees meer»

Neuer botst met leiding Bayern: 'Gevoel dat mijn hart eruit werd gerukt'
Manuel Neuer heeft hard uitgehaald naar de leiding van Bayern München. De geblesseerde doelman en aanvoerder snapt niets van het ontslag van keeperstrainer Toni Tapalovic en noemt het zelfs het "wreedste" dat hij in zijn carrière heeft meegemaakt. Bestuursvoorzitter Oliver Kahn vindt dat de 36-jarige Neuer te ver is gegaan met zijn uitspraken. lees meer»

WK-ticket zorgt voor tranen bij N'tab: 'Heb zware tijd gehad na missen Spelen'
Hij werd slechts vijfde in het NK-klassement, maar niemand was vrijdag na de 500 meter in Heerenveen blijer dan Dai Dai N'tab. De 28-jarige schaatser plaatste zich voor de WK afstanden en dat was een grote opluchting na een loodzwaar jaar. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »