Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Met de elektrische auto op vakantie is met de juiste planning goed te doen
Waar loop je zoal tegenaan als je voor het eerst met een elektrische auto op vakantie gaat? NU.nl nam de proef op de som en snelde met een SKODA Enyaq iV naar de Belgische Ardennen voor een weekje kamperen. Daar rolden de nodige tips uit. lees meer»

Simpel uitgelegd: Hoelang kan ik nog rijden op benzine?
Over veertien jaar zijn er geen nieuwe auto's meer te koop die op benzine of diesel rijden. Dat staat in een nieuw klimaatplan van de Europese Unie. Waarom wil de EU dit? En wat betekent het plan voor mensen met een benzine- of dieselauto? lees meer»

Tesla Model Y in aantocht: nieuwe hoofdrol of ditmaal bijrol?
Deze maand komt de langverwachte Tesla Model Y in Nederland op de markt. De auto heeft zich in het afgelopen half jaar opgewerkt tot het populairste model van Tesla in Verenigde Staten. Of de Model Y in ons land het succes van de Model 3 kan evenaren, is nog maar de vraag. lees meer»

Een dikke V8-motor en 525 pk: zo worden Land Rovers straks niet meer gemaakt
Land Rover stapt de komende vijf jaar over naar deels elektrische aandrijving. Dat is blijkbaar een goede reden om nog een keer gek te doen. Het legendarische Britse merk lepelt daarom een dikke, 525 pk sterke V8-benzinemotor in de Defender-terreinwagen. Het resultaat is een pretpakket dat maar liefst drie keer zoveel kost als een Defender met stekker. &utm_medium=nieuwsartikel&utm_campaign=nuauto" target="_blank">AutoWeek ging ermee op pad. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »