Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Rijbewijs verloren? Dat betekent soms wel een maand lang niet autorijden
Het rijbewijs, het meest gebruikte identiteitsbewijs in Nederland, wordt vanwege de CoronaCheck-app meer dan ooit tevoorschijn gehaald. Daarmee is het risico ook groter geworden dat je het document verliest. Wie dat overkomt, mag mogelijk een maand lang geen auto besturen en is minimaal 40 euro kwijt. lees meer»

Hoelang gaan autobanden mee? Dat bepaal je vooral zelf
Autobanden zijn zo'n beetje de snelst slijtende onderdelen van een wagen, terwijl je er voor veilige kilometers juist op moet kunnen vertrouwen. Hoe zorg je ervoor dat banden zo lang mogelijk meegaan en wat doen fabrikanten eraan om de levensduur te verlengen? lees meer»

Hoe een Nederlander al in 1835 een elektrische auto ontwikkelde
De elektrische auto staat volop in de belangstelling, maar het idee voor een elektrisch voertuig is al bijna 200 jaar oud. Sibrandus Stratingh uit Groningen was een van de pioniers. lees meer»

Recyclen van accupakketten elektrische auto's niet altijd nodig, wel noodzakelijk
Wat gebeurt er eigenlijk met oude accupakketten van elektrische auto's? Voor een deel is dat giswerk, aangezien het gros van de modellen nog altijd onderweg is met zijn oorspronkelijke exemplaar. Daarnaast krijgen accupakketten vaak een tweede leven zodra ze niet meer geschikt zijn voor dagelijks gebruik in de auto. Dat geeft fabrikanten ondertussen de gelegenheid de recyclingmogelijkheden te verbeteren. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »