Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Hoe de dieselauto dit jaar nog verder in het nauw komt
De diesel zit sinds het uitbreken van het dieselschandaal in 2015 in het verdomhoekje. Mede daardoor worden in Nederland nauwelijks nog dieselauto's verkocht. De exemplaren die nog wel rondrijden, vervuilen soms meer dan is toegestaan. Wijzigingen in de apk moeten deze auto's er vanaf dit jaar uit filteren. lees meer»

Dit weten we over de kilometerheffing vanaf 2030
Het nieuwe kabinet heeft zijn plannen bekendgemaakt en daarbij valt de kilometerheffing op. Het is weliswaar een maatregel voor de lange termijn, maar de plannen voor een kilometerheffing in het nieuwe­regeerakkoord zijn zonder meer concreet. In 2030 moet de automobilist gaan betalen naar gebruik. lees meer»

Aanhangwagens in alle soorten en maten zijn niet aan te slepen
Nog niet eerder werden in ons land zoveel aanhangwagens verkocht als vorig jaar. Volgens cijfers van brancheorganisatie BOVAG en RDC ging het in 2021 om ruim 27.000 stuks. Het grootste aantal in een jaar ooit, zo laat BOVAG aan NU.nl weten. lees meer»

Dit zijn de meest gemaakte fouten na een aanrijding
Een botsing met je auto is altijd schrikken. Hoe zit het met dat schadeformulier en kan je nou wel of niet de politie erbij halen? Dit zijn de meest gemaakte fouten bij een aanrijding, en met deze tips kan je ze voorkomen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »