Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

900 pk voor nieuwe gelimiteerde Brabus Rocket
Het Duitse bedrijf Brabus, dat zich specialiseert in het onder handen nemen van modellen van Mercedes-Benz, heeft vrijdag de Rocket 900 'One of Ten' gepresenteerd. Het motorvermogen is opgeschroefd tot 900 pk en ook het uiterlijk van de Mercedes-AMG GT 63 S waarop de Rocket gebaseerd is, werd gewijzigd. lees meer»

Tot en met september meer elektrische auto's geïmporteerd
De import van gebruikte elektrische auto's is in de eerste negen maanden van 2020 meer dan verdubbeld ten opzichte van diezelfde periode in 2019, blijkt uit cijfers van VWE Automotive. De Audi e-tron is het populairst, gevolgd door de Renault Zoe. lees meer»

Goedkoopste elektrische Fiat 500e kost net geen 25.000 euro
Fiat heeft alle prijzen van de nieuwe en volledig elektrische 500e bekendgemaakt. Het instapmodel, de Fiat 500e Action, komt in de prijslijst voor 24.900 euro. Daarvoor moet je wel een concessie doen, aangezien je dan ook een kleiner accupakket krijgt. lees meer»

Video | Eerste rijtest: BMW M440i xDrive Coupé
Toen BMW in juni de nieuwe 4-Serie Coupé presenteerde, was er zo veel over de enorme grille te doen dat het de andere kwaliteiten van de auto dreigde te overschaduwen. AutoWeek ging met het voorlopige topmodel van de reeks, de M440i xDrive, op pad en constateert dat echte schoonheid van binnen - of in dit geval onderhuids - zit. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »