Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Zo kom je het verst met je elektrische auto
Een van de meestgehoorde bezwaren tegen elektrische auto's is dat er in de praktijk weinig overblijft van de beloofde actieradius. Veel factoren zijn van invloed op de afstand die je kunt rijden met een volle accu. Maar een van de zwaarstwegende factoren ben jij, de bestuurder. lees meer»

Video | Rijimpressie: Opel Astra GSe
De Opel Astra GSe is de nieuwe topversie van de Astra. Als uitgangspunt nam Opel de 225 pk sterke plug-in hybride aandrijflijn, want de 'e' staat voor electric. Grand Sport Electric dus. Hoe sportief is de Astra GSe dan? Op Spaanse bergwegen maken we deze eerste test met de top-Astra. lees meer»

Video | Rijimpressie: Porsche 911 Dakar
Met de Porsche 911 Dakar duiken we de woestijn in. Ver weg van strak asfalt jagen we deze sportwagen van duintop naar duintop. Als dat maar goed afloopt… lees meer»

Video | Rijimpressie: Mercedes EQS SUV
De designprijs zal de nieuwe Mercedes-Benz EQS SUV met z'n afgeronde vormen waarschijnlijk niet winnen. Maar die vormen dienen wel een doel: de luchtweerstand verminderen om deze gigantische, elektrische SUV toch een fatsoenlijke actieradius te geven. Of het werkt, zie je in onze video. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »