Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

MUZIEK NIEUWS

Dua Lipa krijgt hulp van Elton John en Kylie Minogue bij livestreamconcert
Dua Lipa treedt tijdens haar livestreamconcert Studio 2054 samen op met Elton John en Kylie Minogue. De Britse zangeres laat haar fans woensdag via sociale media weten dat de twee popiconen haar op het podium zullen bijstaan. lees meer»

Zoon van U2-zanger Bono volgend jaar met band op Pinkpop te zien
Inhaler, de band waarin Elijah Hewson (zoon van U2-zanger Bono) gitaar speelt en zingt, is in 2021 te zien op Pinkpop. Dat maakt de organisatie donderdag bekend. lees meer»

Vermaak in tijden van corona: Sting en Kesha bij virtueel benefietconcert
In deze roerige tijden zijn veel mensen aan huis gekluisterd. Ook de personen die werken in de culturele sector moesten de agenda's omgooien NU.nl houdt bij welke nieuwe initiatieven daaruit zijn ontstaan. lees meer»

Metropole Orkest jaagt op grote namen na 21e Grammy-nominatie
Het Nederlandse Metropole Orkest sleepte dinsdag zijn 21e Grammy-nominatie binnen. Volgens directeur Jan Geert Vierkant blijft het echter een uitdaging om grote namen aan het orkest te verbinden. lees meer»

René Le Blanc en andere Ik Geloof in Mij-deelnemers treden op in Ziggo Dome
De hoofdpersonen uit het SBS6-programma Ik Geloof in Mij treden komende maand op in de Ziggo Dome. Op 12 december zingen zij voor een select groepje fans, zo maakte Wilfred Genee woensdagochtend bekend in zijn ochtendshow op Radio Veronica. lees meer»

Taylor Swifts vriend Joe Alwyn werkte onder pseudoniem mee aan haar album
Taylor Swift heeft bevestigd dat haar vriend acteur Joe Alwyn onder een pseudoniem heeft meegeschreven aan haar album folklore. De zangeres vertelt in de concertfilm folklore: the long pond studio sessions dat Alwyn, zoals fans al vermoedden, meewerkte onder de naam William Bowery. lees meer»

Cyprus is eerste land met nieuwe artiest en nieuw nummer voor Songfestival
Cyprus heeft officieel bekendgemaakt een andere artiest naar het Eurovisie Songfestival in Rotterdam te sturen dan het dit jaar van plan was. Zanger Sandro is vervangen door Elena Tatsagrinou, die meedoet met het nummer El Diablo. lees meer»

Organisatie Grammy's ook verrast door ontbreken nominatie voor The Weeknd
De organisatie van de Grammy Awards laat weten dat ook zij verbaasd is dat The Weeknd dit jaar niet is genomineerd voor een Grammy Award. De zanger liet kort na de bekendmaking van de nominaties weten dat hij een nominatie had verwacht en noemde de organisatie daarom "corrupt". lees meer»

Beyoncé sleept meeste nominaties voor Grammy Awards in de wacht
Beyoncé heeft met negen nominaties de meeste nominaties voor de Grammy Awards in de wacht gesleept, zo maakte de organisatie dinsdagavond bekend tijdens een persconferentie. De muziekprijzen worden op 31 januari 2021 uitgereikt. lees meer»

Jim Bakkum brengt voor het eerst in carrière livealbum uit
Zanger Jim Bakkum gaat voor het eerst in zijn carrière een livealbum uitbrengen, maakt hij dinsdag bekend op Instagram. Het gaat om een registratie van zijn theatertournee KLEIN in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »