Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

MUZIEK NIEUWS

De Diepte van S10 eerste Nederlandse nummer met miljoen streams in 24 uur
Hoewel S10 misschien niet zo hoog geëindigd is bij het Eurovisie Songfestival als Nederland gehoopt had, heeft dat vooralsnog geen gevolgen gehad voor de streams van haar nummer De Diepte. Het liedje is het eerste Nederlandstalige nummer dat in 24 uur tijd meer dan een miljoen keer gestreamd werd op Spotify,meldt het AD dinsdag. lees meer»

Sugababes maken in originele bezetting rentree op Glastonbury
De Sugababes, die eind jaren negentig doorbraken, gaan weer optreden in hun originele bezetting. De meidengroep kondigde eerder al haar rentree aan, maar door de uitbraak van COVID-19 moest die worden uitgesteld. Keisha Buchanan, Mutya Buena en Siobhan Donaghy geven eind juni een show op het Britse Glastonbury Festival. lees meer»

Concert van Harry Styles wereldwijd live te bekijken via Apple Music
Het concert dat Harry Styles vrijdag in New York geeft, kunnen fans over de hele wereld live volgen. Apple Music maakte dinsdag bekend dat One Night Only in 167 landen door abonnees te streamen is. lees meer»

Kapotgeslagen Oasis-gitaar geveild voor 385.000 euro
Een kapotgeslagen gitaar van de band Oasis is dinsdag in Parijs geveild voor 385.000 euro. Het gaat om een rode Gibson van gitarist Noel Gallagher die tijdens een ruzie met broer Liam beschadigd is, meldt persbureau AFP. lees meer»

Oekraïne overlegt over organisatie Songfestival: 'Behoorlijke uitdaging'
De voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival in Oekraïne zijn van start gegaan. Oksana Skybinska, het hoofd van de Oekraïense Songfestival-delegatie, heeft een document met plannen overhandigd aan Mykola Chernotytskyi van de publieke omroep van het land. lees meer»

Sam Ryder hoopt dat tweede plaats stigma rond Songfestival wegneemt
Sam Ryder hoopt dat hij met zijn tweede plaats op het Songfestival voor het Verenigd Koninkrijk heeft geholpen met het afbreken van het stigma rond het evenement. De zanger sprak bij BBC Breakfast de hoop uit dat meer artiesten en nieuwe talenten het zullen aandurven hun land te vertegenwoordigen. lees meer»

Cellist Yo-Yo Ma krijgt muziekonderscheiding en 1 miljoen dollar
De Amerikaanse cellist Yo-Yo Ma krijgt dit jaar de Birgit Nilsson-prijs, een van de hoogste onderscheidingen voor klassieke muziek. Aan de prijs is een bedrag van 1 miljoen dollar (949.000 euro) verbonden. lees meer»

17,5 jaar cel voor dealer die aan overdosis overleden Mac Miller pillen verkocht
De drugsdealer die in 2018 indirect dodelijke pillen aan Mac Miller afleverde, is veroordeeld tot 17,5 jaar cel. De pillen bevatten de stof fentanyl, zonder dat de rapper ervan afwist, en leidde in combinatie met cocaïne en alcohol tot het overlijden van Miller. lees meer»

S10 geeft in november een concert in AFAS Live
S10, die op het Eurovisie Songfestival de elfde plaats behaalde, maakt vandaag alweer nieuwe plannen bekend: op 25 november geeft ze een concert in AFAS Live in Amsterdam. lees meer»

Tiësto grote winnaar bij Buma Awards, postuum prijs voor Henny Vrienten
Tiësto is maandag de grote winnaar bij de Buma Awards. De dj viel in de prijzen in zowel de categorie Buma Award Nationaal als Buma Award Internationaal, voor de meest gedraaide en bestverkochte nummers binnen en buiten de Nederlandse grenzen. Henny Vrienten werd postuum geëerd met de Lennaert NijghPrijs, de juryprijs voor beste tekstdichter. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »