Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

MUZIEK NIEUWS

Metropole Orkest speelt met Gregory Porter en Akwasi op North Sea Jazz 2020
Het Metropole Orkest komt voor het eerst sinds de coronacrisis weer bijeen in de oorspronkelijke bezetting. Het orkest treedt zondag op met artiesten, onder wie Jamie Cullum, Akwasi en Gregory Porter, die op het podium of via een liveverbinding hun opwachting maken. lees meer»

Lana del Rey komt op 28 juli met spokenwordalbum
Het eerder aangekondige spokenwordalbum van Lana del Rey verschijnt op 28 juli. Violent Bent Backwards Over the Grass wordt tevens uitgebracht in boekvorm, op 29 september. Dat maakt de zangeres bekend via haar website. lees meer»

Voormalig Lady Antebellum klaagt bluesartiest aan die ook Lady A heet
De Amerikaanse countryband Lady Antebellum is een maand na de naamsverandering tot Lady A een rechtszaak begonnen tegen de bluesartiest Anita White, meldt People donderdag. White gebruikte de artiestennaam Lady A al voordat de countryband dit deed en de partijen kwamen niet tot overeenstemming over het gebruik van de naam. lees meer»

Vermaak in tijden van corona: Ronnie Flex treedt op tijdens viergangendiner
In deze roerige tijden zijn veel mensen aan huis gekluisterd. Ook bekende sterren uit binnen- en buitenland moesten hun agenda's omgooien. Daaruit zijn veel leuke initiatieven ontstaan. NU.nl houdt bij wat zij de komende tijd organiseren. lees meer»

Bibi Breijman stopt tijdelijk met YouTube om zich te richten op zangcarrière
Bibi Breijman wil zich de komende tijd bezighouden met het maken van muziek, vertelt de 29-jarige YouTuber en zangeres woensdag op Instagram. Daarom zal ze voorlopig geen vlogs meer maken, zodat ze zich volledig op het schrijven van liedjes kan richten. lees meer»

Leden Kasabian vroegen om vertrek zanger na aantijging huiselijk geweld
De bandleden van de band Kasabian hebben om het vertrek van zanger Tom Meighan gevraagd, toen bekend werd dat hij werd verdacht van huiselijk geweld. Meighans vertrek was niet op zijn verzoek maar dat kon de Britse rockband pas bekendmaken nadat hij was veroordeeld, melden de overgebleven bandleden dinsdag op Twitter. lees meer»

My Morning Jacket brengt nieuw album uit: The Waterfall II
My Morning Jacket brengt vrijdag een nieuw album uit. Dat maakte de band dinsdag bekend op de website. Het album heet The Waterfall II en is een vervolg op het in 2015 uitgekomen The Waterfall. lees meer»

Ex-zanger Kasabian bekent mishandeling van verloofde
Tom Meighan, de voormalige zanger van de Britse band Kasabian, heeft bekend zijn verloofde Vikki Ager mishandeld te hebben. Dat melden Britse media dinsdag. lees meer»

Nieuw album Spinvis verschijnt pas na de zomer
Het nieuwe album van Spinvis zal pas na de zomer verschijnen. Dat zegt de 59-jarige artiest in een interview op 3voor12. Eerder werd gemeld dat het vijfde album deze zomer zou uitkomen. lees meer»

Elton John verplaatst tour door Europa naar herfst en winter van 2021
Elton John, die vanaf september door Europa zou toeren met zijn afscheidsshow, heeft zijn tour met een jaar uitgesteld vanwege het coronavirus. De Britse zanger zou onder meer Antwerpen en Berlijn bezoeken. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »