Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

MUZIEK NIEUWS

Queen met Bohemian Rhapsody voor achttiende keer op eerste plek Top 2000
Queen heeft met Bohemian Rhapsody voor de achttiende keer de eerste plek veroverd in de Top 2000 van NPO Radio 2. Danny Vera, de winnaar van vorig jaar, staat met Rollercoaster op nummer twee. lees meer»

Het verhaal achter A Whiter Shade of Pale, Peter R. de Vries' lievelingslied
A Whiter Shade of Pale van de Britse band Procol Harum is van de 153e naar de 3e plek in de Top 2000 gestegen. Het was het lievelingsnummer van Peter R. de Vries en het werd gedraaid op zijn uitvaart. Ook lieten bijna alle radiostations het lied die dag horen. Wat is het verhaal achter de single? lees meer»

Nieuwe muziek: Ed Sheeran en Elton John in duet | Shawn Mendes over breuk
Muziekstreamingdienst Spotify ververst elke vrijdag de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij. lees meer»

Zanger Arie Ribbens op 84-jarige leeftijd overleden
Zanger Arie Ribbens, bekend van nummers als Brabantse nachten zijn lang en Polonaise Hollandaise, is vrijdag op 84-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn platenmaatschappij DFM. De Eindhovenaar kampte al geruime tijd met gezondheidsproblemen. lees meer»

Taylor Swift stuurt Don McLean bloemen omdat ze zijn record heeft gebroken
Don McLean heeft een onverwachte bos bloemen gekregen van Taylor Swift, nadat zij vorige week een bijna vijftig jaar oud hitlijstrecord van hem had overgenomen. De zanger deelde via Twitter een foto van het cadeau, waar een persoonlijk briefje van Swift bij inbegrepen was. lees meer»

Stromae treedt in februari na zeven jaar afwezigheid op in AFAS Live
Stromae keert na zeven jaar afwezigheid terug op het podium. De zanger geeft op 27 februari een concert in AFAS Live, maakt concertorganisator MOJO vrijdag bekend. lees meer»

Maan (24) beleeft dankzij haar vriendinnen toch studententijd
Hoewel Maan al op haar achttiende doorbrak als zangeres en fulltime aan het werk ging, heeft ze het gevoel nu alsnog haar studententijd mee te maken. Over deze zorgeloze tijd zonder al te veel verantwoordelijkheden maakte de 24-jarige artieste haar nieuwe single Leven, vertelt ze aan NU.nl. lees meer»

Top 10 van Top 2000 vrijdag bekend, mogelijk met favoriet nummer De Vries
Wordt het Queen, The Eagles, het favoriete nummer van Peter R. de Vries, of weer Danny Vera? Vrijdag om 16.45 uur wordt de top tien, en dus de nummeréén, van de Top 2000 van dit jaar op NPO Radio 2 bekendgemaakt. Luisteraar stellen die lijst met de volgens hen beste muziek samen. lees meer»

Little Mix stopt na tien jaar voor onbepaalde tijd met maken van muziek
De Britse meidengroep Little Mix gaat voorlopig uit elkaar. Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall nemen na tien jaar voor onbepaalde tijd een pauze, laten ze donderdag weten op Instagram. lees meer»

Eurosonic Noorderslag zegt als eerste grote festival fysieke editie in 2022 af
Eurosonic Noorderslag (ESNS) gaat volgende maand niet in de fysieke vorm door. De organisatie heeft vanwege de huidige coronamaatregelen nu al besloten het Groningse festival alleen online te laten doorgaan. ESNS is daardoor het eerste grote festival van 2022 dat niet op de normale manier kan doorgaan. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »