Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

OPMERKELIJK NIEUWS

Deense IKEA-klanten overvallen door sneeuwstorm, blijven slapen in showroom
Tientallen mensen hebben in Denemarken noodgedwongen de nacht doorgebracht in een filiaal van woonketen IKEA. Klanten en medewerkers sliepen tijdens een sneeuwstorm in bedden die in de showroom stonden. lees meer»

Middelburgse vrouw na twee uur gered uit diep gat in eigen achtertuin
Hulpdiensten zijn in Middelburg twee uur bezig geweest met het redden van een vrouw die in een soort put was gevallen. Toen het slachtoffer uit haar benarde positie was gered, bleek ze op eigen benen te kunnen staan. lees meer»

Zeldzaam exemplaar grondwet VS geveild voor recordprijs van 43 miljoen dollar
Een uiterst zeldzaam origineel exemplaar van de Amerikaanse grondwet is donderdag verkocht voor 43,2 miljoen dollar (zo'n 38 miljoen euro), maakt veilinghuis Sotheby's bekend. lees meer»

Britse vrouw en Amerikaanse man ontmoeten elkaar online en trouwen via Zoom
Een Britse vrouw is via Zoom getrouwd met een man uit Detroit die ze nog nooit in het echt heeft ontmoet, schrijft Daily Mail. lees meer»

Na 52 jaar opgespoorde voortvluchtige bankrover blijkt inmiddels overleden
Amerikaanse opsporingsdiensten hebben na 52 jaar achterhaald waar een voortvluchtige bankrover zich ophield. De man ontloopt zijn straf want hij bleek in mei te zijn overleden aan longkanker, melden ze. lees meer»

Pinguïn uit Antarctica spoelt na lange reis levend aan in Nieuw-Zeeland
Op een Nieuw-Zeelands strand is een Adéliepinguïn aangespoeld na een tocht van meer dan 3.000 kilometer. Lokale media berichten over de zeldzame vondst van de pinguïn, die normaal langs de kust van het continent Antarctica leeft. lees meer»

Britse amateurbioloog ontdekte dinosaurussoort met opvallend grote neus
Een amateurbioloog heeft op het eiland Wight, voor de Britse zuidkust, botten van een tot nu toe onbekende dinosaurussoort gevonden. De planteneter had een opvallend grote, bolle neus en heeft de naam Brighstoneus simmondsi gekregen. lees meer»

Fransman vestigt record door op 4.016 meter hoogte op heteluchtballon te staan
Een 28-jarige Fransman heeft het wereldrecord op hoogte op een heteluchtballon staan gebroken. Rémi Ouvrard stond woensdag boven de West-Franse plaats Châtellerault op 4.016 meter hoogte, met zijn vader als ballonvaarder. lees meer»

Belgische kerk herstelt altaar in ere met wijwater na daar opgenomen seksvideo
De Sint-Michielskerk in het Belgische Bree heeft afgelopen weekend het altaar en het koor met wijwater besprenkeld om het gebedshuis in ere te herstellen, meldt VRT Nieuws. Dat deed de kerk, omdat een duo er eind vorige maand een seksvideo had opgenomen. lees meer»

Video | Máxima lacht om voetbalgrap van Noorse koning
Koningin Máxima moest tijdens een speech smakelijk lachen om de Noorse koning. Harald V refereerde in een speech aan de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Noorwegen en bleek wel in voor een grapje. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »