Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

OPMERKELIJK NIEUWS

'Dode nertsen in Denemarken komen door ontbindingsgassen boven graf uit'
Veel nertsen die in Denemarken vanwege een gemuteerde variant van het coronavirus zijn geruimd, zijn daags na hun begraving boven de grond gekomen. De massagraven zouden te ondiep zijn, waardoor gassen die bij de ontbinding zijn vrijgekomen de lichamen tot boven de grond duwden. lees meer»

Oostenrijks dorp Fucking verandert naam na vele diefstallen plaatsnaamborden
Het wereldberoemde Oostenrijkse dorpje Fucking verandert zijn naam vanaf 1 januari in Fugging. De inwoners waren het zat dat hun plaatsnaamborden steeds werden gestolen, melden Oostenrijkse media donderdag. lees meer»

Goed nieuws: Amerikaanse uil weer los in wild | Koningsdag in Eindhoven
Door het slechte nieuws dat meestal de voorpagina van NU.nl domineert, sneeuwt het goede nieuws soms onder. Daarom maken we regelmatig een overzicht van het positieve en vrolijk makende nieuws. lees meer»

Geen ketamine bij Thaise 'miljardendrugsvangst', maar onschuldige stof
De Thaise autoriteiten zeggen donderdag dat er geen 11,5 ton ketamine is onderschept, zoals eerder deze maand werd bekendgemaakt, maar dat er een onschuldige, legale chemische stof werd aangetroffen. Dit heeft The Guardian donderdag gemeld. lees meer»

Goed nieuws: Gratis maandverband in Schotland | Seminaaktslak ontdekt
Door het slechte nieuws dat meestal de voorpagina van NU.nl domineert, sneeuwt het goede nieuws soms onder. Daarom maken we regelmatig een overzicht van het positieve en vrolijk makende nieuws. lees meer»

Ferry met 331 passagiers mogelijk door sterke wind vastgelopen op Finse kust
Een veerboot van Viking Line is zaterdagmiddag vastgelopen op de kust van de Finse stad Mariehamn. Mogelijk raakte het schip uit koers door de sterke wind. De 331 passagiers en 98 bemanningsleden zijn niet in gevaar, maar moesten wel de nacht doorbrengen op het schip. lees meer»

Video | Japans bedrijf verkoopt mondkapjes met diamanten en parels
Een Japans bedrijf verkoopt luxe mondkapjes met daarop een diamant en parels. De mondkapjes kosten 1 miljoen Japanse yen per stuk, omgerekend ruim 8.000 euro. Een van de mondkapjes bevat meer dan driehonderd Swarovski-kristallen en een diamant van 0,7 karaat. lees meer»

Tsjechisch hert gaat op de loop met geweer van jager
Tijdens een jachtpartij in Tsjechië heeft een hert een geweer van een jager gestolen. Het dier ontfutselde het vuurwapen met zijn gewei en wist vervolgens te vluchten. lees meer»

Video | Helikopterbemanning ontdekt mysterieuze zuil in woestijn in Utah
Een groep ambtenaren deed vrijdag een opmerkelijke ontdekking in de woestijn van de Amerikaanse staat Utah. De functionarissen vlogen met een helikopter over het gebied om schapen te tellen toen ze een onbekend object zagen. Na een onderzoek op de grond kwamen ze erachter dat het een 3 meter hoge obelisk is die in de grond vastgezet is. lees meer»

'Uit IJ opgeviste Ferrari krijgt rol in Netflix-productie'
De uit het IJ opgeviste Ferrari Mondial uit 1987 krijgt een rol in een Netflix-productie, waarna het voertuig alsnog uit elkaar gehaald wordt. Dat vertelt eigenaar Lowie Hoedt Jr. in gesprek met NU.nl, na berichtgeving door De Telegraaf. Netflix kan de berichtgeving nog niet bevestigen. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »