Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GAMES NIEUWS

Spelersbond FIFPRO wil met voetballers om tafel om rel rond FIFA-rechten
De internationale spelersvakbond FIFPRO is bereid met voetballers in gesprek te gaan over het gebruik van hun gezichten in de FIFA-games van EA. "FIFPRO benadert de spelers en hun vertegenwoordigers die onlangs hun zorgen hebben geuit, zodat we hun vragen kunnen beantwoorden", laat de organisatie donderdag aan NU.nl weten in een reactie. lees meer»

Fortnite-spelers kunnen binnenkort abonnement afsluiten voor extra's
Fortnite-spelers kunnen vanaf december een abonnement afsluiten, maakt maker Epic Games dinsdag bekend. Abonnees krijgen verschillende voordelen zoals extra spullen om hun personage mee aan te kleden. Het blijft mogelijk om Fortnite gratis te spelen. lees meer»

Ibrahimovic over zijn gezicht in FIFA 21: 'Wie heeft toestemming gegeven?'
Voetballer Zlatan Ibrahimovic heeft op Twitter zijn ongenoegen geuit over het gebruik van zijn naam en gezicht in de game FIFA 21. De spits van AC Milan vraagt zich af "wie daar ooit toestemming voor gegeven heeft". lees meer»

Zeldzame Super Mario-game verkocht voor ruim 130.000 euro
Een editie van de Nintendo-game Super Mario Bros. 3 is bij een veiling verkocht voor 156.000 dollar, omgerekend ruim 130.000 euro. Dat is een nieuw wereldrecord, meldt de veilingsite Heritage Auctions in een persbericht. lees meer»

Sony geeft tijdelijke oplossing voor downloadbug PlayStation 5
Sony heeft een tijdelijke oplossing gevonden voor de downloadbug op de nieuwe PlayStation 5. Gebruikers die hier last van hebben, moesten de PlayStation 5 eerst nog terugzetten naar fabrieksinstellingen. Met de nieuwe oplossing hoeft dat niet langer. lees meer»

Vijf vragen over de Xbox Series X en PlayStation 5 beantwoord
De nieuwe Xbox en PlayStation zijn sinds donderdag allebei beschikbaar in Nederland. Maar hoe onderscheiden beide consoles zich van elkaar? Wij beantwoorden de vragen die jullie via NUjij stelden. lees meer»

Google test iOS-versie van eigen gamestreamingdienst Stadia
Google begint "binnen enkele weken" met een publieke test om zijn gamestreamingdienst Stadia ook op iOS aan te bieden. Het bedrijf werkt aan een app die via Safari games kan streamen, maakt Google donderdag bekend. lees meer»

Hitman-maker kondigt eerste nieuwe James Bond-game in acht jaar aan
Gamestudio IO Interactive werkt aan een nieuwe James Bond-game, maakt het bedrijf donderdag bekend. In 2012 verscheen het laatste spel met de Britse geheim agent in de hoofdrol. lees meer»

Fortnite binnenkort weer terug op iOS via streamingdienst NVIDIA
Gameabonnementsdienst GeForce Now van hardwarefabrikant NVIDIA is vanaf donderdag via een omweg te gebruiken op iOS-apparaten. Het bedrijf kondigt aan dat de populaire game Fortnite binnenkort via de dienst weer op iOS te spelen is. lees meer»

Winkels weten niet wanneer nieuwe Xbox en PlayStation weer op voorraad zijn
De Xbox Series X en S en de PlayStation 5 zijn alle drie te koop, maar vrijwel overal zijn de consoles uitverkocht. Er is grote onduidelijkheid over wanneer de voorraden weer toereikend zijn. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »