Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

GAMES NIEUWS

Rockstar Games lost problemen met Grand Theft Auto-remasters op
Rockstar Games heeft dinsdag een update voor de remasters van drie Grand Theft Auto-spellen uitgebracht. Daarmee zouden de vele problemen waarmee de games kampten opgelost moeten zijn. lees meer»

CD Projekt ziet nettowinst dalen door kosten voor updates Cyberpunk 2077
CD Projekt heeft in het afgelopen kwartaal 30 procent minder nettowinst geboekt in vergelijking met een jaar geleden, bleek maandag bij een presentatie voor aandeelhouders. Volgens de Poolse gameontwikkelaar komt dat door onder meer de hoge kosten die het bedrijf maakt bij het updaten van Cyberpunk 2077. lees meer»

Maker van videogame Death Stranding richt zich ook op films en televisie
Ontwikkelaar Kojima Productions van het actieavonturenspel Death Stranding heeft een afdeling opgericht om films en televisieseries te maken, zo meldt de gamestudio op Twitter. lees meer»

Epic Games koopt ontwikkelaar van Rock Band en Guitar Hero
Gameontwikkelaar Harmonix is overgenomen door Epic, de uitgever van onder meer Fortnite. Harmonix maakte de overname op zijn website bekend. lees meer»

Jaar later nog veel onduidelijk over voorraad PlayStation 5 en Xbox Series X
De PlayStation 5 en de Xbox Series X kwamen een jaar geleden uit op de Nederlandse markt. Sindsdien waren de consoles nagenoeg constant uitverkocht. En dat is nog steeds zo, blijkt uit een rondgang van NU.nl. De grootste spelbederver is nog steeds het wereldwijde chiptekort, waardoor er niet genoeg PlayStations en Xboxen gemaakt kunnen worden. lees meer»

Maker Halo Infinite stelt samenspeeloptie voor verhaalmodus uit tot mei 2022
De optie om de verhaalmodus van het schietspel Halo Infinite samen te spelen, wordt op zijn vroegst in mei 2022 toegevoegd. Dat zegt Joseph Staten, het hoofd van ontwikkelaar 343 Industries, in een vrijdag verschenen interview met Eurogamer. lees meer»

Rockstar Games zegt sorry voor problemen met Grand Theft Auto-remasters
Rockstar Games heeft vrijdag zijn excuses aangeboden voor de staat waarin de remasters van drie Grand Theft Auto-spellen op de markt zijn gebracht. De uitgever belooft een update die de technische problemen moet oplossen uit te brengen. lees meer»

Schietspel Deathloop ontvangt meeste nominaties voor Game Awards
Deathloop, een schietspel waarin je steeds weer dezelfde dag opnieuw moet spelen, heeft negen nominaties ontvangen voor The Game Awards. De game is daarmee de meest genomineerde titel, maakte de organisatie van de awards dinsdagavond bekend. lees meer»

Microsoft brengt multiplayer van Halo Infinite eerder uit dan verwacht
Microsoft heeft maandag de multiplayer van het populaire schietspel Halo Infinite uitgebracht. Dat is eerder dan verwacht. lees meer»

Battlefield 2042 heeft nog geen in-game voicechatfunctie bij release
Het schietspel BattleField 2042 heeft bij de release nog geen in-game voicechatfunctie, zegt ontwikkelaar DICE vrijdag tegen gamenieuwswebsite Polygon. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »