Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

INTERNET NIEUWS

'Hackbedrijf NSO beweert data uit iCloud en Google Drive te kunnen halen'
Het Israëlische hackbedrijf NSO Group beweert in staat te zijn data uit onder meer iCloud, Google Drive en andere clouddiensten te halen, schrijft de Financial Times op basis van documenten en anonieme bronnen die bekend zijn met de verkooppitch van het bedrijf. lees meer»

YouTube Music laat gebruikers wisselen tussen muziek en videoclip
De muziekstreamingdienst YouTube Music biedt gebruikers met een update de optie om tijdens het spelen van een nummer eenvoudig te wisselen tussen de audio en de videoclip. De functie is beschikbaar voor ruim vijf miljoen nummers, maakt YouTube bekend op zijn blog. lees meer»

Google Chrome maakt vaststellen van gebruik privémodus moeilijker
De internetbrowser Chrome van Google gaat het voor websites moeilijker maken om vast te stellen of gebruikers de pagina in de privémodus bezoeken. Dat maakt Google bekend op zijn blog. lees meer»

Slack reset wachtwoorden van in 2015 gehackte accounts
De zakelijke chatapp Slack gaat de wachtwoorden van accounts opnieuw instellen, waarvan mogelijk informatie is gelekt bij een hack in 2015. Dat maakt het bedrijf donderdag in een blogbericht bekend. lees meer»

Dagenlange storing satellietnavigatienetwerk Galileo opgelost
De storing van het Europese satellietnavigatienetwerk Galileo is verholpen, schrijft de European Global Navigation Systems Agency (GSA) op zijn website. De storing zorgde sinds vorige week vrijdag voor problemen. lees meer»

'Telegraaf- en Parkmobile-app bewaren intensief verzamelde iPhone-locatie'
De Telegraaf Media Groep (TMG) en Parkmobile bewaren de locatiegeschiedenis die zij intensief via hun iPhone-apps verzamelen, blijkt uit onderzoek van Brandpunt+ naar dertig populaire Nederlandse apps. De locatiegegevens worden zelfs actief opgeslagen als de Telegraaf-app niet door de gebruiker is geopend. lees meer»

Microsoft-werknemer verdacht van stelen 10 miljoen dollar aan vouchers
Een voormalige programmeur van Microsoft is aangeklaagd voor het plegen van fraude door voor 10 miljoen dollar (bijna 8,9 miljoen euro) aan vouchers voor de online winkels van zijn ex-werkgever te stelen. De 25-jarige man is dinsdag aangehouden, maakt het Amerikaanse ministerie van Justitie bekend. lees meer»

'Kwetsbaarheid in bluetooth kan iOS- en Windows 10-gebruikers volgen'
Een lek in de bluetoothtechnologie kan gebruikers van Apple- en Microsoft-apparatuur mogelijk volgen en identificeren. Daarvoor waarschuwen onderzoekers van de universiteit van Boston, schrijft ZDNet. lees meer»

Voormalige Microsoft-ontwikkelaar opgepakt om verdenking miljoenenfraude
Een voormalige software-ontwikkelaar van Microsoft is gearresteerd omdat hij wordt verdacht van grootschalige fraude met Microsoft-testaccounts. Dat schrijft het Amerikaanse Openbaar Ministerie (OM). lees meer»

Video | Gerichte reclame: Luistert Facebook je af?
Je hebt het over je kapotte laptop of een nieuw fototoestel en opeens krijg je op je telefoon advertenties te zien van nieuwe modellen. Je zou bijna denken dat je telefoon je afluistert. Veel mensen wijzen Facebook aan als grootste boeman. Niet zo vreemd als je bedenkt dat je Facebook toestemming hebt gegeven voor het gebruik van je microfoon. Maar luistert het sociale medium je ook daadwerkelijk af? lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »