Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Video | Eerste rijtest: Audi SQ8
De Audi SQ8 cross-over was er tot voor kort alleen met dieselmotor. Daar komt met de komst van een V8-benzinemotor nu verandering in. Het maakt de auto weliswaar sneller, maar in Nederland ook duurder. AutoWeek zoekt uit wat de kwaliteiten van de nieuwe Audi SQ8 zijn. lees meer»

Omzet auto- en motorbranche veert op in derde kwartaal
De auto en- en motorbranche heeft het derde kwartaal afgesloten met een omzet die 23 procent hoger lag dan in het kwartaal ervoor. Dat blijkt uit vrijdag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Ook vergeleken met een jaar eerder viel er groei te noteren, al was deze verwaarloosbaar. lees meer»

Transportbedrijven Simon Loos en Peter Appel Transport fuseren
Logistiekdienstverleners Simon Loos en Peter Appel Transport hebben donderdag bekendgemaakt te fuseren en verder te gaan onder de naam Simon Loos. Met de samenvoeging ontstaat een transportonderneming met veertienhonderd vrachtwagens. lees meer»

Britse autosector bezorgd om Brexit, coronacrisis en elektrisch rijden
Het zijn zware en onzekere tijden voor de Britse auto-industrie. In de eerste tien maanden van het jaar zijn een derde minder auto's geproduceerd en onzekerheid is troef. Niet alleen door de coronacrisis, maar ook door de Brexit en de uitdagingen om veel meer elektrische auto's te maken. lees meer»

Tesla roept duizenden auto's terug vanwege productiefout
Tesla roept in de Verenigde Staten bijna tienduizend auto's terug. In de Model X zit een productiefout die gevaar kan opleveren, blijkt woensdag uit een mededeling van toezichthouder National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). lees meer»

Na elektrische e-Niro nu ook Kia e-Soul voordeliger dankzij nieuw instapmodel
Net als de Kia e-Niro is nu ook de elektrische e-Soul van Kia leverbaar met een accupakket van 39,2 kWh in plaats van 64 kWh. Daarmee daalt de basisprijs van het model naar 33.495 euro. lees meer»

EU wil in 2025 zelfvoorzienend zijn op gebied van accupakketten
In Europa moeten in 2025 genoeg accupakketten voor elektrische auto's gefabriceerd worden om aan de eigen vraag te kunnen voldoen. Dat zei vicepresident van de Europese Commissie Maros Sefcovic dinsdag. lees meer»

Video | Eerste dubbeltest: Fiat Panda tegen de Hyundai i10
De Fiat Panda bestaat dit jaar veertig jaar. Dat viert het merk met een aantal verbeteringen aan het model, waaronder een nieuwe motor en de toevoeging van mild-hybridtechniek. AutoWeek zoekt uit of de al wat oudere Panda daarmee is opgewassen tegen de vorig jaar geïntroduceerde Hyundai i10. lees meer»

Beurswaarde Tesla door grens van 500 miljard dollar
De beurswaarde van Tesla is dinsdag opgelopen tot meer dan 500 miljard dollar (422 miljard euro) Daarvoor moest het aandeel bij de beursopening in New York boven de 528 dollar openen en dat deed het. De Amerikaanse fabrikant van elektrische auto's is nu meer waard dan Volkswagen, Toyota, Hyundai Motor Company, General Motors en Ford samen. lees meer»

Openheid over milieu-impact elektrische auto moet klant overtuigen van nut
Ondanks dat het inmiddels vaststaat dat de CO2-voetafdruk van een elektrische auto kleiner is dan die van een vergelijkbaar brandstofvoertuig, zijn er nog genoeg sceptici. Dat ziet de auto-industrie ook. Het merk Polestar zet daarom in op meer transparantie in een van nature vrij gesloten sector. NU.nl sprak met Fredrika Klarén, bij Polestar verantwoordelijk voor duurzaamheid, en nam een kijkje in de keuken bij Audi. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »