Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Waarom jouw e-bike in de kou slechter presteert
Nu de temperaturen richting het vriespunt gaan, zal de accu van een elektrische fiets eerder leeg raken. In het ergste geval is hij zelfs niet meer op te laden. Hoe komt dat en hoe kun je dit ongemak voorkomen? lees meer»

Nieuwe KIA Niro onthuld: tijd voor terugblik op succes van oude versie
KIA onthulde vorige week de nieuwe Niro, die in de tweede helft van volgend jaar naar Nederland komt. Daarmee krijgt het huidige model, vorig jaarén dit jaar de bestverkochte auto van Nederland, na ruim zes jaar een opvolger. We kijken vooruit naar de nieuwkomer en blikken terug op de uitgaande Niro, die in de herfst van zijn carrière nog steeds ongekend populair is in ons land. lees meer»

Zo ziet MINI de toekomst
Er was een tijd dat MINI alleen kleine, goedkope auto's maakte. Tegenwoordig boekt het merk juist succes met pittig geprijsde en steeds grotere modellen met een uitdagend karakter en hippe vormgeving. In de toekomst van MINI voert elektrisch rijden de boventoon en keert de multipurpose vehicle (MPV) terug. lees meer»

Zo komt jouw auto deze winter goed beslagen ten ijs
Rond deze tijd van het jaar komen ze weer als paddenstoelen uit de grond: de tips om je auto winterklaar te maken. Is dat iets van vroeger, of moeten we ook de moderne auto nog steeds wapenen tegen Koning Winter? En zo ja, hoe doe je dat het best? lees meer»

Autoimporteurs zorgen voor valse noot bij positieve omzetgeluiden autohandel
Importeurs van nieuwe personenwagens hebben in het derde kwartaal minder omzet gedraaid. Vanwege leveringsproblemen als gevolg van het wereldwijde chiptekort, viel de omzet 7,4 procent lager uit ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. De deelsector vormde daarmee een negatieve uitschieter, aangezien de auto- en motorbranche als geheel meer omzet wist te realiseren in het achterliggende kwartaal. lees meer»

CBR: Motorrijlessen en theorie-examens gaan na 17.00 uur door
Door de nieuwe coronaregels kunnen rijschoolhouders vanaf zondag 17.00 uur geen autorijlessen en praktijktrainingen voor beroepschauffeurs meer aanbieden, maar rijlessen voor de bromfiets en de motor gaan in de avonduren gewoon door. Dat meldt het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) zaterdag. lees meer»

Autobouwer Rivian mogelijk naar Nederland: serieus bedrijf of wankele start-up?
Afgelopen week werd bekend dat Nederland in beeld is als vestigingsplaats voor een autofabriek van het nieuwe Amerikaanse merk Rivian, dat elektrische pick-uptrucks, terreinwagens en bestelauto's gaat bouwen. De ervaring leert echter dat lang niet alle veelbelovende elektrische start-ups hun mooie plannen kunnen waarmaken. Gaat het Rivian wel lukken? lees meer»

Tesla ziet af van Duitse staatssteun voor accufabriek in Berlijn
Tesla wil toch geen staatssteun ontvangen voor zijn toekomstige accufabriek ten oosten van Berlijn. De Amerikaanse fabrikant van elektrische auto's heeft de aanvraag ingetrokken. lees meer»

De traditionele handrem sterft uit, leve de elektrische handrem?
Steeds vaker zijn nieuwe auto's voorzien van een elektrische handrem. De traditionele handrem met hendel tussen de voorstoelen sterft uit. Hoe werkt zo'n elektrische parkeerrem eigenlijk en waar moet je op letten bij de bediening ervan? We vragen het twee experts. lees meer»

Video | Rijimpressie: Volkswagen Taigo
Volkswagen presenteert een coupé-achtige variant van de compacte SUV T-Cross: de Taigo. AutoWeek ging er alvast mee op pad. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »