Zoeken in regionaleadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

AUTO NIEUWS

Explainer | Dit moet je (juist niet) doen als je in dichte mist rijdt
Om de zoveel tijd is het weer raak: je kijkt naar buiten en je ziet dichte mist. En dan moet je nog met de auto naar je werk. Maar hoe zat het ook alweer met de mistlichtregels? lees meer»

Video | Rijimpressie: Peugeot e-308 SW
AutoWeek ging de weg op met de Peugeot e-308 SW. Is deze elektrische auto een aanrader? lees meer»

Tesla levert vier jaar na onthulling eerste elektrische pick-uptrucks af
In de Verenigde Staten hebben de eerste Tesla-klanten donderdag hun Cybertruck in ontvangst genomen. Het vijfde model van het Amerikaanse elektrische merk werd al in 2019 gepresenteerd, maar de levering ervan liep meerdere keren vertraging op. lees meer»

Video | Rijimpressie: Audi RS6 Avant Performance
AutoWeek ging de weg op met de Audi RS6 Performance. Vroeger was een RS6 nog dé auto om snel veel in te vervoeren, maar tegenwoordig kan de gemiddelde elektrische auto die rol ook vervullen. De nieuwe RS6 Performance doet er nog een schepje bovenop. lees meer»

Het loopt geen storm met subsidiepotje voor nieuwe elektrische auto
Tot dusver is op ongeveer een derde van het subsidiepotje voor nieuwe elektrische auto's aanspraak gemaakt. Dat blijkt uit cijfers van de RVO, die belast is met het verlenen van subsidie op de aanschaf en lease van elektrische auto's. lees meer»

Video | Eerste kennismaking - Skoda Superb (2023)
Is de traditionele middenklasse dood? Nou, nee. Dat bewijst de nieuwe Skoda Superb wel. Modern en strak, maar toch ook herkenbaar en geen regelrechte trendvolger. lees meer»

Video | Rijimpressie - Toyota C-HR
Gezien de opvallende styling van de Toyota C-HR zou je het misschien niet verwachten, maar de cross-over is een behoorlijk succes voor Toyota. Gaat de tweede generatie ook weer een succes worden? lees meer»

Video | Rijimpressie: Audi SQ8
De Audi Q8 krijgt na ruim vijf jaar een update. AutoWeek ging op pad met de vooralsnog dikste versie: de SQ8. lees meer»

Video | Rijimpressie: Volkswagen ID.7
De Volkswagen ID.7 kunnen we zien als het elektrische equivalent van de Passat. Misschien zorgt hij wel voor een opleving van de lage, gestroomlijnde auto te midden van al het SUV-geweld. lees meer»

Video | Rijimpressie: Kia EV9
Kia hoort met de EV9 nu bij het selecte groepje autofabrikanten dat een elektrische zevenzitter bouwt. Zijn elektrische prestaties zijn dik in orde en op zitplaats zes en zeven kun je ook als volwassene prima zitten. Maar is dat genoeg? lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »